0
%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

Μάιος 13, 2021

Oι μάσκες προσώπου είναι γνωστές από την αρχαιότητα, όπου ήταν εξαιρετικά δημοφιλής λόγω των ψυχολογικών και φυσιολογικών τους αποτελεσμάτων καθώς χρησιμοποιούνταν για την θεραπεία πολλών δερματοπάθειων.
Οι σημερινές μάσκες προσώπου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα βοτάνων και φυσικών συστατικών. Χάρη στην υψηλή περιεκτικόηττα τους σε ευεργετικά συστατικά προσφέρουν ενταντική δράση σε βάθος με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Μια μάσκα προσώπου πρέπει να πληρεί ορισμένες προυποθέσεις:  – Nα παρέχει αξιοσημείωτο καθαρισμό του δέρματος, προκαλώντας ταυτόχρονα και αντιληπτή αλλαγή στην εικόνα του. – Να αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης – Να απελευθερώνει τους πόρους. Οι μάσκες με άργιλο έλκουν σαν μαγνήτες το σμήγμα, νεκρά κύτταρα και ρύπους τα οποία απελεηυθερώνουν τους πόρους και εξυγιαίνουν το δέρμα. – Να τονώνουν την μικροκυκλοφορία – Να παρέχουν, μετά την εφαρμογή, ένα αίσθημα σύσφιξης και ίσως μια αίσθηση ότι αυξάνετε η θερμοκρασία στην περιοχή.- Να βελτιώνουν τον χρωματικό τόνο του δέρματος.
Στην Ακεσώη μάσκα αποτοξίνωσης προσώπου με πράσινη άργιλο και αλόη είναι ρυθμιστική και γι’αυτό κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίες!