0

Σχετικά με εμάς.

about-us

Η αγάπη μας για τον φυσικό τρόπο ζωής και η πίστη μας στο ιπποκράτειο ιατρικό λόγο και στην δύναμη της φύσης μας ώθησαν στην δημιουργία της Ακεσώ. Το όνομα Ακεσώ προέρχεται από το ρήμα “ακαίομαι” που σημαίνει θεραπεύω. Ήταν μία από τις κόρες του Ασκληπιού και θεά της επούλωσης.

Η Ακεσώ είναι μια εταιρεία με ισχυρές αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Αναπτύσσει και παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών που έχουν βάση το οργανικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (“ο υγρός χρυσός” συμφώνα με τον Όμηρο) και βότανα της ελληνικής φύσης.

Οι πολυφαινόλες που περιέχει το ελαιόλαδο προστατεύουν τα κύτταρα από την οξείδωση ενισχύουν την άμυνα του δέρματος και εξαφανίζουν τις λεπτές γραμμές, με σκοπό την ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος. Παράλληλα με το οργανικό ελαιόλαδο, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα βότανων από την ελληνική χλωρίδα. Βότανα όπως ο κίστος, η λυγαριά, το δίκταμο, ο κρίταμος, το φραγκόσυκο και ο ελίχρυσος προσφέρουν άριστη φροντίδα στην επιδερμίδα.

Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων μας είναι η φυτική σύσταση τους, η ολιστική τους δράση (ευεξία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα) και η ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση λόγω των πλούσιων ιδιοτήτων του ελαιολάδου.

Ο στόχος και το όραμα της Ακεσώ είναι να προσφέρει προϊόντα φυσικά για περισσότερη ευεξία, υγεία και τόνωση και να προωθήσει τους φυσικούς θησαυρούς του τόπου μας.